Hjem » Besøk vårt varehus

Besøk vårt varehus

Kom innom oss

  • Adresse: Landskaugveien 2, 1914 Ytre Enebakk
  • Apningstider: Mandag til fredag 9-20, Lørdag 9-17
  • Lokasjon: 25 minutter fra Oslo

Om Havaristen

HAVARISTEN Supermarked finner du kun i Ytre Enebakk, ca. 25 minutter fra Oslo. Du kan ta bussen til Havaristen (550-bussen går fra Bussterminalen i Oslo minimum en gang i timen ut til oss). Vi har et stort nytt lagerbygg på hele 3000 kvadratmeter, fullt av varer. Daglig har vi ca. 2000 besøkende kunder innom oss. Det kommer kunder fra hele Sør-Norge til Havaristen.

HAVARISTEN eies og drives av Miko Trading. Vi er en del av Miko-gruppen, som i all hovedsak gjenvinner, ivaretar og redder verdier til lands og til havs. Les mer om Miko selskapene: www.miko.no

Hvorfor så billig?

Havaristen (Miko Trading) kjøper daglig mange varepartier fra forskjellige aktører. Vi kjøper mye fra produsenter og grossister, spesielt også når det gjelder mat. Tørrvarer og frysevarer kan bli et problem når best før datoen kommer under 3-4 måneder. Kanskje produserte de alt for mye av en nylansering? Eller endret farge/størrelse på et produkt? Mange tonn billige matvarer finner på denne måten veien til Havaristen hver eneste uke.

Vi får også mye spennende fra trailervelt eller røyk-/vannskader. En trailer som har bremset litt hardt, pallene på lasten forskyver seg, og noen varer blir ødelagt. Traileren blir da ofte avvist av de store matvarekjedene, og det oppstår et stort problem – Havaristen løser problemer. En brann i en kjeller på et kjøpesenter er også et eksempel på varepartier/butikker vi kjøper. Røyk har kommet opp i alle butikkene, og varene er blitt “røykskadet”. Her har vi hatt mange spennende varepartier opp gjennom årene, som folk har løpt bena av seg for å kjøpe.