Hils på Tipa og Stian!

Disse flotte guttene er det ikke sikkert du har sett før. De jobber nemlig i nettbutikken vår og er ikke så ofte å møte på i den fysiske butikken.
 
Det er spennende og travle dager i nettbutikken, og Tipa og Stian holder koken!
Imellom rydding, sortering og varepåfylling av det stadig utskiftende varesortimentet, er det blant annet disse gutta som plukker og pakker alle nettbestillingene som sendes av gårde til kunder i hele vårt langstrakte land.
Jobben som nettbutikkarbeider krever pågangsmot, effektivitet, struktur og et snev av utholdenhet, – egenskaper du finner hos både Tipa, Stian, og resten av gjengen i nettbutikken!
 
Tipa og Stian har vært hos oss siden vi lanserte nettbutikken i 2016. De startet først med jobbtrening hos oss via NAV, før de senere begge fikk fast arbeidskontrakt.
Vi er stolte av å ha disse gutta på laget, og vi er stolte av samarbeidet vi har med NAV om å kunne hjelpe mennesker fra lokalmiljøet som kanskje har falt litt utenfor, med arbeidserfaring og en fot innenfor arbeidslivet. På den måten bidrar vi også med noe tilbake til stedet som har hjulpet oss å vokse frem som den bedriften vi er i dag.