Kategori

Klær, Sko & Personlig pleie

Ikon for varekategori klær og personlig pleie

Klær, Sko & Personlig pleie

Vi garanterer alltid gode tilbud!

Grossister, importører og butikker over hele landet må med jevne mellomrom kvitte seg med store varepartier av klær og sko. Årsakene til dette er mange. Ofte er det overskudd av fjorårets modeller som må ryddes i før nye varer ankommer lager. Andre ganger kan det være røykskader som følge av brann, vannskader etter lekkasjer eller støvskader i forbindelse med oppussing. Felles for disse “skadene” er at de som oftest er minimale, og etter en god utlufting, og kanskje en tur i vaskemaskinen, er disse klærne og skoene gode som gull.

Hos Havaristen får vi titt og ofte inn store partier med klær og sko som vi sorterer, lufter og selger videre til en betydelig lavere sum enn det som opprinnelig sto på prislappen. Hos oss kan du finne klær til både barn og voksne fra en rekke kjente merker og produsenter. Vi garanterer alltid gode tilbud, og er du riktig heldig kan du gjøre et kjempekupp på alt fra sportstøy og joggesko til kjente merkeklær.

Klær & Sko

Er tiden inne for å oppgradere garderoben? Dra på skattejakt til Havaristen! Det er aldri godt å si hva vi har i butikken vår, men er du heldig kan du finne akkurat det du leter etter – enten du skal ha noen behagelige hverdagsklær, turtøy, et nytt jobbantrekk, treningsklær eller ny finstas til en kommende festkveld.

Når uforutsette hendelser oppstår i landets klesbutikker er reaksjonen ofte å kvitte seg med store varepartier, enten fordi klærne skal byttes ut med årets modeller, eller de har fått en eller annen minimal og ubetydelig “skade”. Røykskader, vannskader og støvskader gjør at klærne ikke lenger møter de strenge kravene til kleskjedene – men her hos oss er vi heldigvis ikke like strenge. Hvorfor kaste helt fine klær, vi i stedet kan tilby dem til deg for en brøkdel av den opprinnelige prisen?

Kosmetikk & Personlig pleie

Trodde du Havaristen bare hadde billig mat og drikke? Langt i fra! Vi får ofte inn partier med kosmetikk, kremer, kurer og andre velværeprodukter. Når det er på tide å fylle på lageret på badet – enten det er kropp, ansikt eller hår som krever litt ekstra kjærlighet – kan det godt tenkes at du finner det du trenger hos oss.

Vårt varehus har et stort utvalg av ulike såper både til kropp og hår, samt alt du trenger av andre artikler til vask. I tillegg kan du finne et bredt utvalg av artikler som hårfarge, hygieneprodukter og personlig pleie.

Populære produkter