Skadepartier

Digert skosalg – Uke 8

08.02.2024

Etter et skikkelig uvær fikk et kjøpesenter skade på bygningsmassen. Regnvann kom inn nedover i etasjene. I en skobutikk på dette kjøpesenteret stod det utstilt ca 2500 par sko, som fikk lettere vannskade. Disse skoene kunne ikke lenger selges i butikken. Da ble Havaristen kontaktet, og har nå kjøpt hele partiet.
 
Skoene ble raskt pakket ned, fraktet til Ytre Enebakk, og ble så sortert, tørket og klargjort for salg. Dette er sko som kanskje ellers ville blitt kastet eller som ville forsvunnet inn i glemselen på andre måter. På Havaristen er vi stolte av å kunne si at vi har jobbet med slikt bærekraftsarbeid i over 50 år. Vi måler vår suksess i hvor mange varer vi klarer å gi et forlenget liv, og det er nettopp slike partier som dette vannskadde skopartiet, som er kjernen i alt vi gjør.
 
Nå er flere tusen flotte par sko til både dame, herre og barn, straks klare for kjøres ut i butikk. Det er sko fra merker som Adidas, Kavat, Birkenstock, Viking, Stockholm Design Group, Okaki, Nike, Ecco, New Balance og Timberland. Vi selger alle skoene med 70% rabatt på ordinærpris, så her kan du virkelig gjøre noen kupp!
 
Det blir et ellevilt skosalg, og DU er herved invitert! 

Salget starter mandag 19. februar kl 09:00, på Havaristen i Ytre Enebakk. 

Vi sees!

Del gjerne

Populære produkter