Handletur på Havaristen – perfekt for lommebokaOrdet «dyrtid» er et nytt begrep som har kommet for å bli. Vi lever i en tid hvor mange merker de økte kostnadene på strøm, mat, renter og generelt alt av varer og tjenester. På Havaristen har vi stor pågang av gamle og nye kunder, som enda mer enn før, ser verdien av å kjøpe mat-, drikke, og andre nødvendige varer til sterkt reduserte priser.

Vi på Havaristen står på og jobber vær dag for å kjøpe inn varer, som har havnet utenfor sine ordinære kanaler. Dette kan være varer som nærmer seg utløpsdato, sesongvarene fra i sommer som ikke lenger er aktuelle for dagligvarekjedene, eller en litt bulket kartong etter at en trailervelt.

Den siste uken har vi fått inn både kjøtt, fisk og kylling til hverdagsmiddagen, pizza til helgen, konfekt til kosen og mye mer. I tillegg venter vi inn flere hundre paller med varen i uken som kommer – så følg med, og ta turen innom favorittbutikken. Vi garanterer deg at du kan gjøre noen skikkelig gode kjøp, og at pengene rekker langt lengre enn andre steder!